Megéri a PS4 2021-ben?! Ps4 Pro(7216b)🎮Sziasztok! Élőben találkozhatunk itt: https://www.twitch.tv/ronkiplays
A mai videóban kicsomagoljuk és megnézzük a Sony egyik jó konzolját, amit még (szerintem) mindig érdemes megszerezni jó áron persze! Nézzük tehát a PS4-et és azon belül is a Pro-t! Jó szórakozást!
Ha tetszett akkor kérlek titeket, hogy valamilyen formában mondjátok el hogy mennyire. 😀 Like vagy Dislike formájában illetve ha még nem tettétek meg és úgy gondoljátok akkor katt a feliratkozás gombra. Köszi.;)

source

10 Comments

  1. Sziasztok. Most nézem a videót. Én januárban vettem egy ps4 slimet. (ujat!) 1TB valtozat. 3 jatekkal volt 100ezer. A HDDt kivettem, es bele raktam egy 2,5 1TB samsung 870 QVO SSD. Nos, a töltési idők a felére, illetve a negyedére csökkentek! Jatekfüggő. Igy még halkabb is. 4k teven jatszom vele, nem szemcsés a kép mivel 4pixelbe tesz 1 pixelt! Továbbá a smart tvm true motion funkcioja valosaghu mozgast hoz beállitva, igy a 60fps siman megvan.Ezt azert irtam le, mert sokan lehuzzák a slimet. Egyébként jó a videó, de nem ajánlok használtan venni konzolt. Nem mindenki vigyáz rá. Lásd, itt még a doboza sincs meg. Sokan "szétzuzzák" kontrollert is. Jobb az új. Garancia miatt.

  2. Üdv! Egy kis kérdésre tudnál válaszolni? Nekem egy xbox 360om van szerinted megéri ps4re váltani? Tv-n szeretnék rajta játszani, a pl a forza horizon 4 , gta5 elmenne rajta? Előre is köszönöm a választ!

  3. Ilyen chip hiányos időszakban simán megéri!

    Azért ne fizessünk már 2-300 ezret egy ps5-ért vagy xbox x seriesért!

    Vagy ha apuci megveszi, akkor egészség!

  4. Szia kérlek válaszolj senki sem válaszol erre a kérdésemre, ha veszel egy PS 4 és cd azt ps4 pro-ra is ugyan úgy berakhatod és megy is mint egy sima ps4-en?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 peandle - WordPress Theme by WPEnjoy