Bukan Biasa-Biasa! Pandu Uji Kereta Mitsubishi Like A Boss | TestDrive2U



Ini bukan biasa-biasa, bukan kaleng-kaleng. Dah la dapat pandu uji kereta Mitsubishi Like A Boss, siap dapat diskaun.

Bagi korang yang takut nak pergi showroom untuk test drive sebab PKP, jangan risau! Pada semua peminat kenderaan Mitsubishi, sekarang ni korang boleh test drive guna TestDrive2U dari rumah sahaja macam Abang buat ni! Nak tahu macam mana? Ha jom kita tengok video..

Selain dari test drive, ada banyak tawaran hebat yang sedang menanti korang! Paling penting…diskaun gais……

Pada yang berminat nak test drive kereta mitsubishi, boleh layari https://www.mitsubishi-motors.com.my/

Seperti biasa! Jika suka dengan video ini, jangan lupa juga terus layari, Subscribe dan tekan loceng;

LAMAN WEB : https://pandulaju.com.my
YOUTUBE : https://youtube.com/pandulaju
FACEBOOK : https://www.facebook.com/pandulaju.com.my/
INSTAGRAM : https://instagram.com/pandulaju

#MitsubishiTestDrive2U #MitsubishiASX #PanduLaju

source

31 thoughts on “Bukan Biasa-Biasa! Pandu Uji Kereta Mitsubishi Like A Boss | TestDrive2U

  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Abg Gan nak Tau x50 testing. Pihak potong Ada expertise ke?. Apa Yang pihak potong test? . Sebab test report kan sudah Ada Dari pihak geeli.

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Simple dan cincai sgt maklumat Mitshubishi ASX ni…Tolong buat video kedua plk abg gan

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Ada manusia kat sini compare x70 dengan asx . Lawak betul. Aku yang layan anime 24 jam pun tahu dua dua bukan dalam segmen yang sama. Lagi satu sejak bila x70 lagi power atas kertas je power. 0-100 10 saat lebih juga. Asx 2.0 dengan 2.4 0-100 dari 8 saat ke 9.6 saat. Cuma asx ni interior dia memang old school. Tu kekurangan dia. Lain dah mantap.

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Kete dh outdated lg mau jual. Dh dkt 9 thn kot. Mitsubishi dh xde modal ke? Mmg la murah. Sbb dh x menarik. Nk abskn stok lama.

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    aritu dah suggest kat bini ASX 2.0 ni tapi katanya nak 7seaters… pergi la test drive Outlander 2.4 pun lazat rasa macam Polis dan JPJ lak (sbb depa pakai outlander skrg) 😁 mmm masih timbangtara hahaha…

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Parents dah beli dah 4 tahun lepas warna sama cuma 2WD, overall memang bestla kereta ni xda masalah kalau perjalanan jauh mmng selesa, tpi sayang asx ni smpai skrg blom masok facelift 2019/2020 lagi xde rumour nak masok Malaysia huhu sayang betul kereta ni dah nk dekat 10 tahun kot dalam pasaran Malaysia. Apapun terbaik abang Gan πŸ€£πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Yg gambar abg gan kat background tu pula mcm mana yg kat minitΒ³ awal tu

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Yang bestnya ASX ni banyak pakai parts sama macam Lancer Inspira.. So untuk jangka masa panjang spare parts should be no problem.. Tengah memikir nak sambar ke tidak .. Eh tunggu X50 la tengok macam mana nanti..

    Reply
  • August 7, 2020 at 12:27 pm
    Permalink

    Aiiippp Mitsu… Nak habeh kan stok laa tu mentang2 model baru, Xpander nak masuk.

    Kuikuikui

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//graizoah.com/afu.php?zoneid=2528505